Welcome to UniversalCs Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
DMCA.com Protection Status

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1 Stiati ca ? [apa] la data de Joi Dec 06, 2012 12:47 pm

VictorDascal

avatar
V.I.P
Cercetătorii de la Universitatea din Carolina de Nord au publicat recent rezultatele unui studiu cu privire la impactul consumului de apă asupra energiei și greutății.

Adesea se spune că apa te poate ajută să slăbești. Unii specialiști ne sfătuiesc să consumăm apa rece pentru a grăbi metabolismul. Dar, ca orice lucru în exces, o cantitate prea mare de apă poate fi periculoasă pentru sănătate. Există cazuri în care un consum excesiv de apă poate să ducă la delir datorită hiponatremiei, la€“ un nivel foarte scăzut de sodiu sau chiar la intoxicație cu apă.

Fapte interesante precizate în studiu

- Oamenii nu pot supraviețui mai mult de 4 zile fără apă.

- Organismul uman conține 60% apă.

Un consum mai mic de apă afectează aportul de energie?

Din sursele citate de autori reiese că în studii adesea s-a observat o reducere a caloriilor consumate când apa este adăugată la dietă. Și invers, când s-a eliminat apa, energia calorică obținută din alimente a crescut cu 8.7%.

UniversalCs Reclama

Bun venit pe UniversalCs Romania! Pentru a avea acces la toate resursele noastre, este bine sa te inregistrezi.


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum