UniversalCs.Com
Optimizare Windows XP si Memoria Virtuala 2z8bv910

UniversalCs.Com


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Optimizare Windows XP si Memoria Virtuala

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Optimizare Windows XP si Memoria Virtuala Empty Optimizare Windows XP si Memoria Virtuala la data de Sam Aug 13, 2011 2:01 am

bLacK^anGeL

bLacK^anGeL

Membru
Exista cateva setari mici in windows XP, care va vor aduce un plus de performanta considerabil in functionarea acestuia, mai ales in jocuri.

Pasul 1 (general):

Accesati proprietatile sistemului prin click dreapta pe my computer - proprieties

- in tabul complex, dati click pe setari si va aparea o noua fereastra intitulata optiuni performanta
- aici lasati bifate doar cele doua casute prezentate in imagine, restul sunt porcarii care nu va ajuta cu nimic...
Optimizare Windows XP si Memoria Virtuala Tutorial%20Win%20XP%201
- apoi, tot in tabul complex, dati click pe setari, complex din nou, la memorie virtuala dati click pe modificare si va aparea o noua fereastra intitulata memorie virtuala.
buuuun... acum, la dimensiune initiala si dimensiune maxima modificam dupa cum urmeaza:
Optimizare Windows XP si Memoria Virtuala Tutorial%20Win%20XP%202
n principiu, daca aveti memorie RAM mai mica de 512, memoria virtuala ar trebui sa fie X3, adica 1536 (sau triplul memoriei RAM), deci veti introduce la dimensiune initiala si dimensiune maxima valoarea 1536 si apoi dati click pe stabilire

- daca aveti memorie RAM mai mare de 512, memoria virtuala ar trebui sa fie X2, adica 1024 (sau dublul memoriei RAM), deci veti introduce la dimensiune initiala si dimensiune maxima valoarea 1024 si apoi dati click pe stabilire.

- daca aveti memorie RAM mai mare de 1024, memoria virtuala ar trebui sa fie X2, adica 2048, deci veti introduce la dimensiune initiala si dimensiune maxima valoarea 2048 si apoi dati click pe stabilire.

- daca aveti memorie RAM mai mare de 2048, memoria virtuala ar trebui lasata pe default, modificati cu dublu doar daca utilizati frecvent aplicatii de editare video.
ATENTIE: : aceasta memorie virtuala este de fapt, un spatiu pe partitia C:, care functioneaza ca si memorie, astfel ca, inainte sa stabiliti aceste valori, va trebui sa va asigurati ca aveti acest spatiu (1024, 2048. etc) disponibil pe partitia C!!!!!

Sistemul de raportare a erorilor sin windows - o idiotenie care nu va ajuta cu nimic... si care trebuie dezactivata:
Optimizare Windows XP si Memoria Virtuala Tutorial%20Win%20XP%203
- la complex - raportare erori, bifati ceea ce este prezentat in imaginea de mai sus si nu o sa va mai sacaie cu "send error report" si "don't send".

2Optimizare Windows XP si Memoria Virtuala Empty Re: Optimizare Windows XP si Memoria Virtuala la data de Sam Aug 13, 2011 2:47 am

Viorel

Viorel

Fondator
mhhh intersant !! :@

http://4en3rgy.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum