UniversalCs.Com
Tutorial HTML  Submit 2z8bv910

UniversalCs.Com


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Tutorial HTML Submit

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Tutorial HTML  Submit Empty Tutorial HTML Submit la data de Dum Noi 27, 2011 12:16 am

Viorel

Viorel

Fondator
Butoanele de submit sunt o alta aplicatie a tag-ului <input>. Aceste vor afisa un buton tipic, care va efectua acciunea de trimiterea a formularului.

Cod:
<input type="submit" value="Submit" />
<input type="submit" value="Send" />
 <input type="submit" value="Trimite" />

Dupa cum se poate observa am facut o variatie de vutoane de trimitere, schimband valoarea atributului value. Aceasta poate fi modificata in functie de necesitati.

Submit - Trimitera propriu-zisa

Pentru ca un butonul de submit sa functioneze va fi necesara punerea lui in tag-ul <form> si deasemenea de cateva atribute in plus. Acestea vor fi method si action. Deasemenea vom avea nevoie de un fisier in PHP, PERL sau ASP, pentru a duce la bun sfarsit aceasta actiune.O alta optiune ar fi sa setam valoarea atributului action ca fiind mailto urmat de o adresa de email, Iar formularul va fi trimi la aceasta adresa de email.

Cod:
<form method="post" action="mailto:email@exemplu.com" >Nume:<input type="text" name="nume" size="15 maxlength="15" />Prenume:<input type="text" name="Prenume" size="25" maxlength="25" /><input type="submit" value="Trimite email " /></form>

Trebuie doar sa schimbi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cu email-ul tau pentru ca formularul sa fie functional.

Sursa: tutorialehtml.com

http://4en3rgy.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum