UniversalCs.Com
Triumph Bulldog, preparat de Vilner [Tuning] 2z8bv910
UniversalCs.Com
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

UniversalCs.Com


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Triumph Bulldog, preparat de Vilner [Tuning]

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Triumph Bulldog, preparat de Vilner [Tuning] Empty Triumph Bulldog, preparat de Vilner [Tuning] la data de Mier Dec 05, 2012 5:39 am

VictorDascal

VictorDascal

V.I.P
Motocicletele Triumph sunt faimoase pentru frumseţea lor însă mai există cazuri în care tunerii preferă să împingă şi mai departe limitele atractivităţii acestor motoare, prin pachete inspirate de tuning.

Triumph Bulldog, preparat de Vilner [Tuning] Triumph-custom-bulldog-front

Specializaţi în modificarea interioarelor de maşini, bulgarii de la Vilner au vrut să-şi demonstreze măiestria încercându-şi talentele pentru a modifica o motocicletă Triumph Speed Triple.

Triumph Bulldog, preparat de Vilner [Tuning] Triumph-custom-bulldog-12

Din moment ce experienţa celor de la Vilner are legătură cu materiale precum pielea sau alte texturi exotice, era de aşteptat ca modificările aduse superbei motociclete să fie de natura estetică. Ca trăsături care atrag instantaneu privirile, menţionăm oglinzile cu alura retro care acum şi-au găsit locul sub mânerele ghidonului precum şi jantele aurii OZ acompaniate de ţevile de eşapament vopsite în negru mat.

Triumph Bulldog, preparat de Vilner [Tuning] Triumph-custom-bulldog-11

Nu există încă un preţ anunţat pentru această motocicletă unicat, însă este cert faptul că cei de la Vilner au făcut o treabă extrem de bună prin prisma aportului de atitudine adus motocicletei.

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum