UniversalCs.Com
Brutus : Jumătate motocicletă, jumătate ATV 2z8bv910

UniversalCs.Com


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Brutus : Jumătate motocicletă, jumătate ATV

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Brutus : Jumătate motocicletă, jumătate ATV Empty Brutus : Jumătate motocicletă, jumătate ATV la data de Mier Dec 05, 2012 5:40 am

VictorDascal

VictorDascal

V.I.P
Nu este vorba despre vreun concept trăznit, ci despre un model real de motocicletă care urmează a intra în producţie începând cu finele anului acesta şi disponibil publicului din primăvara lui 2013.

Prezentat în cadrul EICMA 2012 , eveniment desfăşurat în perioada 15-18 noiembrie la Milano, Brutus arată ca un ATV tăiat în două. Sau ca Bigfoot. Deşi a fost desenat de Alessandro Tartarini, fiul fondatorului Italjet, monstrul pe două roţi este propulsat de un motor de 750 cc în patru timpi, răcit cu apă şi capabil să producă 50 CP. Propulsorul este cuplat la o cutie de viteze CVT, tot ansamblul fiind montat pe un şasiu din oţel şi un set de jante de aluminiu de 14 inci.

Şi pentru a menţine versatilitatea şi capacitatea unui ATV de a ataca orice tip de teren, Brutus a fost dotat cu un set de cauciucuri masive Maxxis Bighorn. Ce nu are însă în comparaţie cu un ATV veritabil este tracţiunea integrală, în această privinţă Brutus fiind o motocicletă clasică, cu tracţiune doar pe roata din spate.


Brutus : Jumătate motocicletă, jumătate ATV Brutus-moto-atv-front

Brutus : Jumătate motocicletă, jumătate ATV Brutus-moto-atv-01

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum