UniversalCs.Com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

UniversalCs.Com


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Program de monitorizat temperatura procesorului

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

reLaxwOw

reLaxwOw

V.I.P
DOWNLOAD: Descarcati

Core Temp este un program de monitorizat temperatura procesorului cu foarte multe opţiuni de personalizare, destinat celor care vor să fie grijulii cu calculatorul lor.

Program de monitorizat temperatura procesorului Temp1Programul va afişa în zona de notificări (system tray) temperatura procesorului. Adiţional putem avea afişată şi frecvenţa procesorului şi cât la sută din procesor e ocupat din secţiunea system tray bifând opţiunile Processor frequecy şi Procesor Load.
Program de monitorizat temperatura procesorului Core-temp


Accesând secţiunea Overgheat protection din meniul options putem activa un mesaj de alertă când procesorul atinge o temperatură setată de tine (apropo, dacă trece de 60 ar cam trebui să-ţi faci griji), alertă care se poate personaliza printr-un sunet, prin pop-up, prin deschiderea unui program la alegere, sau chiar prin stingerea/hibernarea automnată a calculatorului.

Program de monitorizat temperatura procesorului Temp3Desigur, se poate trăi şi fără un astfel de program, Core Temp fiind destinat în mare parte celor care au probleme cu încălzirea calculatorului sau celor care au făcut overclock.

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum