Tutorial DeathRun

  Distribuiţi
  avatar
  VictorDascal
  V.I.P

  Mesaje : 671
  0 / 1000 / 100

  Tutorial DeathRun

  Mesaj Scris de VictorDascal la data de Mar Dec 04, 2012 1:30 pm

  DeathRun este un mod de Counter-Strike 1.6, in care unul sau doi Teroristi pun capcane Contra Teroristilor pana la sfarsitul hartii, in caz ca acestia reusesc sa treaca harta, la final v-or gasii arme,grenazi,etc, depinde ce a pus Autorul hartii, cu acestea avand ocazia sa omoare TERORISTUL.

  - La ce ajuta daca omori Teoristul?
  Daca omorati teroristul primiti 1 viata.


  - Care sunt pluginurile pentru acest MOD?
  DeathRun Manager v3.0.3 , mai sunt multe , dar aceasta este cea mai recomandata, deoarece e actualizata si sunt reglate unele BUG-uri.

  - Ce pluginuri recomand?
  Pai pluginurile recomandate pentru acest mod ar fii:
  Auto Unstucking - Te debocheaza in caz ca te blochezi.
  Team join management - Acest plugin va baga automat la o echipa cand va conectati.
  Reset buttons at start round - Acest plugin reseteaza butoanele la fiecare inceput de runda, este util deoarece unele runzi se termina repede si butoanele raman blocate.
  Linux func_roating bug fixer - Acest plugin regleaza bugul cu rampele (nu mai functioneaza rampele) de pe unele servere , atentie: NU il folositi decat pe LINUX
  Use button once - Acest plugin permite Teroristului sa apee numai odata pe capcana, este util deoarece nu se poate face ABUZ de capcana.
  DeathRun FixRound - Face ca atunci cand Teroristul iese, sa fie inlocuit automat de altul, dar ATENTIE, trebuie ca 'DRM BoT" sa fie dezactivat
  DR/ZP LifeTransfer 1.1+ - Dupa ce muriti, va permite sa transferati viata unui alt jucator, prin comanda /life nume

  - Ce pluginuri recomand pentru a face DR-ul mai usor?
  Pai ar fii:
  Knife Mod - Acest plugin ofera diferite abilitati, gravitate mica, viteza,damage mai mare, sa nu se auda pasii , iar cel normal regenereaza Hp-ul.
  Auto Bhop - Acest plugin este folosit pentru a functiona BHOP-ul automat, si pe Steam si pe Non.Steam, insa acesta ofera o viteza mai mare cand il folosesti decat bhop-ul facut din scroll sau cu script.

   Acum este: Joi Iul 19, 2018 7:28 am