UniversalCs.Com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

UniversalCs.Com


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Funny Photo Maker – Program de “falsificat” poze

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

reLaxwOw

reLaxwOw

V.I.P
DOWNLOAD: Descarcati

Funny Photo Maker este un program de modicat poze care pune accentul pe adăugarea unei persoane în tot felul de locaţii trăznite, precum şi inserarea feţelor unor persoane peste cele ale unor personaje de film, animale sau celebrităţi.

Să nu vă gândiţi acum că programul o să vă dea prea mari bătai de cap, Funny Photo Maker se vrea unul din acele programe de modificat poze la îndemâna tuturor, cu comenzi simple şi cu opţiuni limitate la strictul necesar. Are 3 secţiuni mari şi late (Frame, Face fun şi Artistic), plus secţiunea Original Image unde poţi ajusta imaginea pentru o mai bună încadrare.

În secţiunea Frame ai la dispoziţie zeci de cadre amuzante în care poţi plasa o persoană, ca ecranul unul ipad, o bancnotă, un calendar, un muzeu, o clădire,o cană sau chiar lista lui Moş Crăciun. Toate aceste cadre se selecteaza din partea dreaptă cu un simplu click.
Funny Photo Maker – Program de “falsificat” poze Ffm3-590x379
Funny Photo Maker – Program de “falsificat” poze Ffm6-590x379Face fun este secţiunea unde poţi adăuga faţa unei persoane peste alta într-un mod destul de ingenios. Trebuie mai întâi să extindeţi/mutaţi cercul pe forma feţei şi să trasaţi ochii şi gura. Dacă imaginea nu se încadrează cum v-aţi dori puteţi ajusta din nou dând click pe Edit Original Image. Pentru a selecta un cadru se procedează la fel ca în secţiunea Frame.
Funny Photo Maker – Program de “falsificat” poze Ffm-ajustare-imagine-590x379


In secţiunea Artistic poţi adăuga efecte de pictură în ulei, pastel, ploaie, zăpadă sau contur, efecte care se găsesc în multe alte programe de modificat poze (nu că ar strica).
Funny Photo Maker – Program de “falsificat” poze Ffm8-590x379
În concluzie, Funny Photo maker este un program care chiar merită, dovadă fiind notele mari de la mai toate site-urile de software. Programul ruleaza pe xp, vista, 7 şi 8.

EAGame^_^

EAGame^_^

Membru
:)) am incercat si eu e super :D

http://extremegames2012.galaxygamer.org

cosminvipfury

cosminvipfury

Membru
Super .

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum